Andreas Sjölander

Valrörelsens slutspurt är nu igång
Idag tog valrörelsen fart på allvar här i Härnösand. Vi var ett tjugotal partikamrater som samlats för att samtala med Härnösandsborna och många tog chansen att både få sig en kopp kaffe, men också trevliga samtal. Även moderaterna och vänsterpartiet var aktiva idag. Kan konstatera att (M) vinner kampen om flest profilprodukter och giveaways, men delar också ut gratis korv, kaffe och popcorn. 
 
Vi socialdemokrater kommer att vara sparsamma med att dela ut gratis fika. När det sker så kommer vi att köpa kaffet från ett av de närliggande caféerna för att inte försvåra deras konkurrensmöjligheter. Det tycker jag känns bra. 
 
Imorgon, söndag, fortsätter valarbetet då jag och vår riksdagsman härifrån Härnösand, Jasenko Omanovic ska debattera ämnena jobb, arbetsmarknad och integration med företrädare för moderaterna.
 
Jag sparkar i och med detta inlägg också igång mitt eget skrivande, något som legat nere i flera år. Jag vill kunna dela med mig av mina erfarenheter, men får genom detta också möjlighet att dela artiklar och resonera kring insändare som ibland tar väldigt lång tid innan man får in ett genmäle, om den chansen ens dyker upp. Jag hoppas du vill följa mig i mitt uppdrag och även tar möjligheten att diskutera olika frågor. 
 
/Andreas
 
Valrörelsearbetet är nu i full gång i Härnösand. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress